keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Ikuisesti iholla

Tänään pikkusiskon pieni kädenjälki painettiin yläselkääni lähtemättömästi. Sen lisäksi että pikkusisko tulee aina olemaan sydämessäni, nyt hän enkelin siivin istuu myös olkapäälläni. Olemme ihan "alusta asti" puhuneet, että haluamme ottaa pikkusiskolle muistotatuoinnit. Tänään, ihan yllättäen tatuointiliikkeestä soittivat, että on tullut peruutusaika, pääsisimmekö tulemaan? Voiko osua sopivammin, juuri tälle päivälle kun olen kotona ja mieskin oli vapaalla. Näin oli selvästi tarkoitettu. Mies otti kuvansa pohkeeseen ja minä sain oman enkelin olkapäälleni. Pikkusiskon pieni käsi enkelin siipien suojassa. Tänään pikkusisko olisi viisikuukautta vanha, jos olisi saanut jäädä luoksemme. Tänään on viisi kuukautta kun sanoimme hyvästit. Tänään oli juuri oikea päivä muistaa pikkusiskoa vielä hieman enemmän kuin normaalina päivänä.

Tiedätkö enkelini minä niin kovasti rakastan sinua. Minä tulen ikuisesti rakastamaan sinua ja olen sinusta niin ylpeä että tatuoin sinut ihooni. Suukkoja.

6 kommenttia:

 1. voi <3 Minulla on aikeissa ottaa Kaapon jalkapohja iholle.. <3 Jaksuja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen niin hirveän tyytyväinen tähän kuvaan. Odotan että se vähän paranee ja väri tasoittuu, niin että näkisi lopullisen lopputuloksen. On siis ihan mustavalkoinen. Ja hyvä että tatuointkaika tuli yks kaks yllättäen niin ei ehtinyt jännittää, tämä on mun ensimmäinen tatuointi.

   Poista
 2. Ihana ajatus <3 Toivottavasti sait tänään hyviä uutisia <3

  VastaaPoista
 3. ihanaa.. Mulla on vissiin jo parisenkymmentä.. Mutta tätä odotan isoimmalla hartaudella :)Muista olla raapimatta,jos kutisee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen jo varmaan viisitoista vuotta miettinyt ottamista, välillä enemmän välillä vähemmän mutta mikään aihe ei ole ennen ollut niin tärkeä että olisin sitten ryhtynyt sanoista tekoihin. No, nyt löytyi kuvalle aihe. Ja alkaa jo kutisemaan... Hitto.

   Poista

Kommenttisi on arvokas, kiitos!