perjantai 11. lokakuuta 2013

Odottavan aika on pitkä

Kyllä se jälkeenpäin tuntuu, että aika on mennyt nopeasti. Kun ajattelee kevättä ja mennyttä kesää ja nyt ollaan jo tässä. Mutta miten nyt tuntuukaan, että päivät ei etene, ei sitten millään. Tiistai ei tule ikinä.   Vaikka melkeinpä joka päivälle olen haalinut jotain ohjelmaa, että aika kuluisi. Haluan sen maagisen päivämäärän. Jokainen hetki on nyt liikaa. Jokainen hetki voi taas olla liian myöhään. Miksi ihmeessä pitää läpi käydä tällaista piinaa, ihan kuin kulunut vuosi ei olisi ollut tarpeeksi. Tottakai ymmärrän, vaikka en haluaisi. Vauvan parasta ajatellaan. Mutta mitä jos vauvan paras ei olekaan kohdussa vaan sen ulkopuolella? Kuka siitäkään voi olla varma? Mieli on niin ihmeellinen asia. Jos vauva ei hetkeen liiku, olen tietenkin heti aivan äärettömän huolissani, enkä pysty mitään tekemään ennen kuin saan jonkin merkin. Mutta yhtälailla jos vauva liikkuu hurjasti ja tuntuu, että se  ei lepää ollenkaan, pelkään että sillä on jokin kamala stressitila. Vauvalla on usein hikka, monta kertaa päivässä. Jos hikkaa ei pitkään aikaan tunnukkaan, pelkään taas, että jotain on pielessä. Samoin kyllä pelkään, jos hikka tulee todella usein, välillä ihan tunnin välein. Tuntuu, että kaikki voi merkitä kaikkea. Hyvässä ja pahassa. Millä ihmeellä tämän mielen saisi rauhoittumaan.

Kävin taas vyöhyketerapiassa, missä  nyt tehtiin "käynnistävä" hoito. Ja seuraavana yönä supistelikin jo parin tunnin ajan niin kivasti, että ehdin jo toivoa että päästäisiin tosi toimiin, kunnes taas loppuivat kuin seinään. Ei ymmärrä vauva, että nyt olisi hyvä aika tulla ulos, täällä niin kovasti odotellaan!

Suukkoja sinulle taivaanprinsessa. Älä hetkeäkään kuvittele että äiti sinua unohtaisi, vaikka hermoileekin muita asioita.  Olet mielessä joka ikinen päivä.

12 kommenttia:

 1. Voimia, enää ei ole pitkä aika <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3 Enää ei tosiaan ole pitkä, vaikka aikamoiselta nälkävuodelta juuri nyt tuntuukin

   Poista
 2. Voimia täältäkin, olet usein mielessäni <3

  VastaaPoista
 3. Hurjasti paljon sydänsäteitä täältä meiltä ~~~~~~~~~<3

  VastaaPoista
 4. Tiistai on "jo" huomenna :) Kyllä se tulee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ajatella! 15 tuntia kun saisin vielä pidettyä vauvan elossa... Sitten taas näen kuinka siellä masussa voidaan. En varmaan nuku yöllä yhtään, vahdin vain vauvaa. Nyt ollaan jo niin hurjan lähellä. No, vauva tuskin huomenna vielä syntyy, mutta jos oltaisiin taas vähän viisaampia.

   Poista
 5. Kolme päivää olen lukenut blogiasi ja itkenyt. Kirjoitat niin kauniisti pikkusiskosta <3 Toivon kaikkea hyvää tulevaan teidän koko perheelle ja toivottavasti saat pienen pian syliisi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri kiitos <3

   Tämä blogi onkin ollut aikamoinen pelastava köysi tällä matkalla.

   Poista
 6. onnea sulle toivottavasti saat vauvan pian

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Viisi päivää tämän kirjoituksen jälkeen sain syliini aivan ihanan pienen tytön, joka pian täyttää jo vuoden <3

   Poista

Kommenttisi on arvokas, kiitos!